O nama

dugogodišnje iskustvo

Soft Living Interiors je studio za dizajn interijera i 3D vizualizacije osnovan 2020. godine u Zagrebu na temelju dugogodišnjeg iskustva u projektiranju stambenih te javnih objekata na domaćem i inozemnom tržištu.

Primjenjivanjem svoje stručnosti u svim aspektima dizajniranja te osobnim sudjelovanjem u svakom projektu, našim klijentima nudimo kreativna i originalna rješenja, kako bi obje strane bile zadovoljne dobivenim rezultatima. Vodeći se smjernicama urbanog okoliša, lokalne kulture te održivog razvoja, koristimo najmodernije tehnologije koje nam omogućuju što bolje i preciznije upravljanje projektima, kao i tehničku realizaciju samih ideja.

Pružamo usluge projektiranja interijera i eksterijera, tehničke dokumentacije, 3D vizualizacije, virtualne šetnje te izvedbenih radova, a svaka od navedenih praćena je tehničkom potkovanošću našeg tima.

Veselimo se zajedničkoj suradnji!

Naš tim

Ana Jelić

Designer / CAD Specialist

Oliver Krivić

3D Artist

Naši bliski suradnici

Heidi Krivić

doggo

Misija

Životni prostor odraz je onoga tko smo mi, zbog čega je naša misija stvoriti prostore koji, što je više moguće, reflektiraju unutarnje stanje pojedinca koji se u njima nalazi.

Vizija

U današnje vrijeme globalnog zatopljenja i svjetskog onečišćenja, naš je glavni cilj podići svijest o važnosti urbanog okoliša, prirodnih materijala i održivog razvoja, te na taj način postati prepoznatljiva tvrtka na području dizajna interijera.

Vrijednosti